Kinderen

Pagina
per page

1 - 8 of 10 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per page

1 - 8 of 10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bij Parfas kan je ook voor kinderen terecht. Zo heeft Parfas doucheschuimpjes, zonneproducten en parfum voor kinderen van Creed.

De doucheschuimpjes voor kinderen zijn van het merk 4all Seasons. Heerlijke doucheschuimpjes in allerlei kleuren voor jongens en meisjes. De heerlijk geurende gekleurde doucheschuimpjes hebben een frisse zomerse geur. De producten zijn gemaakt met een allergeen vrij parfum. Ideaal voor de kinderhandjes.

Ons zonneproducten merk Sun Bum is zeer geschikt voor kinderen. De kinderen vinden Sonny de mascotte van Sun Bum helemaal geweldig. Zowel de spray als de lotion zijn makkelijk te gebruiken bij kinderen. Voor kinderen raden we SPF 50 aan. Leuk weetje over de producten Sun Bum: alle zonneproducten zijn: Trust the Bum. Dit wilt zeggen ze geven UVA / UVB-bescherming, rifvriendelijk / oxybenzonevrij en octinoxaatvrij, dierproefvrij, veganistisch, glutenvrij, originele geur van Sun Bum, zeer waterafstotend. Vooral dit laatste is zeer handig voor de kinderen. Als je op vakantie bent en gaat zwemmen is het toch fijn dat de zonneproducten goed op de kinderen hun huidje blijft zitten.

Nog een topper is de gemakkelijk aan te brengen Face Stick SPF 30 voor als je te maken hebt met levendige kinderen, zanderige handen of gewoon een snelle veeg zonnebrandcrème over je gezicht nodig hebt. Ideaal aan te brengen op de gezichtjes.

Shop jou kinder parfum van Creed online bij Parfas. Een heerlijke geur zonder alcohol en dus ook perfect voor papa's en mama's om in de zomer te gebruiken! U wenst voor uw kleinste toch ook alleen het beste?! Baby Creed - Creed voor kinderen in Parfas. Dit zijn de noten van Creed voor kinderen:

Topnoten: Citroen en Grapefruit

Hartnoten: Roos en Appel

Basisnoot: Pruim