Travel spray

Pagina
per page

1 - 16 of 21 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per page

1 - 16 of 21 producten

Van hoog naar laag sorteren

Mini parfum, parfum travel spray, parfum travel size, u kan ze hier bij Parfas parfumerie allemaal terug vinden.

We hebben lege travel spray's die u zelf nog kunt vullen met uw favoriete parfum, we hebben ook miniaturen van bijvoorbeeld Amouage en zelfs sample kits van Amouage, Juliette Has a Gun, Nishane en Eight & Bob. De sample kits zijn in sommige gevallen van de merken zelf, indien de merken dit niet zelf aanbieden, zoals Creed, dan bieden wij jullie deze toch nog aan om de geuren eens uit te testen. Bij aankoop van een artikel ontvangt u 3 samples naar keuze.

Sample kits en travel spray's zijn handig voor in de handtas, auto of voor op vakantie! Maar dus ook om eens een ander parfum uit te testen voor u over gaat tot het aankopen van een grote fles.

Mocht uw favoriete travel spray of sample kit niet op voorraad zijn, stuur ons dan gerust even een mailtje en dan kunnen wij deze snel voor u bestellen.

Je ontvangt altijd 3 gratis staaltjes parfum bij aankoop van een artikel. Bij het afrekenen kan u doorgeven of u een voorkeur heeft voor bepaalde stalen en wij zullen onze uiterste best doen om deze bij uw bestelling te doen.

Indien je nog vragen hebt over bepaalde travel sprays of over een sample kit, dan kan je ons altijd een mailtje sturen op info@parfas.be, of je kan ons bellen op +3232976616 en je bent altijd van harte welke in onze winkel in Brasschaat.