Make up

per page

1 - 8 of 70 producten

Van hoog naar laag sorteren
per page

1 - 8 of 70 producten

Van hoog naar laag sorteren

In onze webshop bieden we u graag de keuze in verschillende soorten make-up.

Er is hier voor elk wat wils, zelfs voor de zeer gevoelige huidjes! We zijn erg blij om met Youngblood Mineral Cosmetics te werken! Youngblood Mineral Cosmetics werd opgericht in 1996 toen de oprichter, Pauline Youngblood (destijds een medisch schoonheidsspecialiste), een product wilde creëren dat veilig genoeg was voor haar patiënten om te gebruiken terwijl ze herstelde van huidprocedures zoals chemische peelings en laserresurfacing. Het resultaat was de Natural Mineral Foundation. Bovendien worden geen van de producten of hun ingrediënten ooit op dieren getest, omdat het welzijn van alle levende wezens essentieel is voor een gelukkige, gezonde planeet.

Uitverkoop op Younblood, stilaan gaan wij overschakelen naar een nieuw merk en daarom is er nu een mooie korting op Youngblood.

In Wellfas schoonheidsinstituut Brasschaat, dat is gekoppeld aan onze parfumerie, bieden we ook permanente make-up. In permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie bent vanaf de zee of in het zwembad, wanneer u 's ochtends uit bed komt, of u door wind en wind loopt, en zelfs als u een traan rukt tijdens een romantische film. Je permanente make-up blijft altijd op zijn plaats. 'S Ochtends,' s middags en 's avonds altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs als alle normale make-up is verwijderd, is het gezicht nog niet 'kaal' omdat de toegepaste accenten het gezicht laten spreken. Omdat je niet langer make-up hoeft aan te brengen, bespaar je elke dag veel tijd.

Bestel uw producten op Parfas.be of bezoek onze winkel in Brasschaat.