Scheren

Pagina
per page

1 - 8 of 14 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per page

1 - 8 of 14 producten

Van hoog naar laag sorteren

Als je aan de meeste mannen vraagt: Wat doet u thuis van verzorging? Of welke verzorgingsproducten voor mannen gebruikt u? Wel, bijna elke man scheert zich en indien men de baard laat staan willen tegenwoordig mannen deze ook zo goed mogelijk verzorgen. Daarom hebben wij van Parfas dan ook een uitgebreid aanbod in verzorgingsproducten voor mannen zoals; scheerproducten, van scheercrèmes, after shaves tot baardolie.

Vele mannen houden er van om nog de klassieke methode te gebruiken namelijk met een scheermes. Dit wordt nat scheren genoemd, omdat men hier gebruik maakt van water en scheercrème. 

Acqua di Parma heeft zelfs een speciale scheerlijn, Collezione Barbiere. Deze verzorgingsproducten voor mannen zijn subtiel geparfumeerd met hun best verkochte geur, Colonia. Voor tijdens het scheren hebben ze een scheercrème zowel in een pot als in een tube. Maar je kan ook gaan voor de scheergel die in een heerlijke mousse veranderd of zelfs voor een scheerolie. Deze is zeer zacht en tilt de haartjes van de baard op voor het nauwkeurig scheren. Deze scheerlijn heeft ook nog een after shave balsem voor na de scheerbeurt. En tot slot een baardolie voor de mannen die niet scheren en hun baard goed willen verzorgen!

Zowel van Acqua di Parma en Creed hebben we verschillende geparfumeerde after shaves. Deze kan je in combinatie met je favoriete parfum kopen.

Acqua di Parma maakt onderscheid tussen after shave lotions en balsems. Het verschil tussen deze twee is voornamelijk de textuur van het product. Een lotion is zeer liquide en gaat ook wat ontsmettend werken, terwijl de balsem een lichte emulsie is die meer verzachtend gaat werken.

 

Mannenverzorgingsproducten online bestellen doe je bij Parfas.be