Concealer

per page

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per page

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Een concealer is een cosmeticaproduct dat bedoeld is om puistjes, kleine huidoneffenheden zoals couperose, pigmentvlekken en donkere kringen te camoufleren.

Er bestaan concealers in vloeibare en in vaste vorm, bij Parfas verkopen we enkel de vaste variant namelijk een compacte creme. Het verschil met een foundation is dat een concealer meestal sterker gekleurd is, en voor kleinere oppervlakken gebruikt wordt. De concealer wordt meestal voor de foundation aangebracht, maar kan ook alleen gebruikt worden indien u geen foundation gebruikt. De eerste concealer was verkrijgbaar in 1938.

De concealers van Youngblood bestaan in verschillende kleuren. Sommige kleuren imiteren de natuurlijke huidskleuren, deze worden vooral gebruikt tegen puistjes en andere oneffenheden. Andere kleuren contrasteren juist met de oneffenheid die ze proberen te verbergen. Zo helpt een roze tegen donkere kringen, en geel of oranje tegen blauwe plekken.

Voor de kringen onder de ogen is het het beste om enkel een concealer te gebruiken en geen foundation.
Wanneer je plekjes weg wilt werken kan je dit zowel voor als na de foundation doen, dat is maar net waar je voorkeur ligt.
Als je het ervoor aan brengt hou er dan wel rekening mee dat je de concealer niet weg veegt als je de foundation aan brengt.

Als je liever eens langs komt voor een uitgebreid advies dan kunt u altijd een afspraak maken om een make-up aan te laten brengen door een van onze specialistes!