Ogen

Pagina
per page

1 - 8 of 18 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per page

1 - 8 of 18 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wat heel veel mannen niet beseffen is dat de dunne huid rond de ogen sneller veroudert dan op ieder ander gedeelte van het gezicht. Het gebied rond de ogen krijgt hierdoor een vele oudere uitstraling dan de rest van het gezicht! Dat komt omdat de huid hier een lagere bloeddoorstroming en zwakkere celstofwisseling heeft. Een speciale oogcrème kan dit aanpakken. Bij Parfas bent u aan het juiste adres!

Wij maken in ons Parfas assortiment onderscheidt tussen oogcrèmes en ooggels. Een oogcrème is voller van textuur en gaat meestal meer voeden en op de veroudering van de huid werken.

Ooggels daarentegen zijn goed om wallen, gezwollen ogen en donkere kringen tegen te gaan. In Parfas merken we dat Bergman Beauty Care favoriet in bij ons mannelijk cliënteel. Dit omwille van de zeer neutrale cleane geur. De Comfort Look van Bergman is een anti-puff oog gel dat de donkere kringen en zwellingen vermindert. Goed hydrateert en soepelheid aan de huid geeft. Wilt u meer een verzorgende anti aging oogcrème voor rond de ogen? Dan heeft Bergman een sublieme oogcrème! De Smooth Look van Bergman hydrateert , bestrijdt en vermindert eerste fijne lijntjes plus beschermt en stimuleert de collageenproductie. Enkel extra hydratatie nodig? Bergman heeft ook hier weer een goede oplossing voor! Youth Perfection Eyes van Bergman geeft je optimale hydratatie plus een stralende glans.

In Parfas vindt u niet alleen oogcrèmes van Bergman ook andere merken zoals Guinot en Evidens De Beauté. Geen idee welke oogcrème dat u moet kiezen? Vraag raadt aan onze Parfas medewerkers!

Hoe gebruik je een oogcrème? Deze vraag krijgen we vaak in Parfas. Gebruik geen gewone dagcrème rondom je ogen. De stoffen in deze crème zijn namelijk te werkzaam ze kunnen allergische reacties veroorzaken. De huid rondom je ogen is flinterdun. Maak bij het aanbrengen altijd een licht kloppende beweging. Breng jou oogcrème aan van binnenooghoek naar buitenooghoek. Het beste is dat je een oogcrème van hetzelfde merk als je dagcrème neemt. De werkzame stoffen in allebei de crèmes vullen elkaar dan aan.