Evidens de beaute | Newborn eyes

€ 95,00
Evidens de beaute

Levering in Europese Unie

3 gratis stalen

Gratis cadeauverpakking

Ontdek The New-Born Eyes Mask van Evidens de Beauté, een Frans-Japans luxe cosmeticamerk dat de perfecte alliantie is tussen high-tech expertise uit Japan en typische Franse elegantie.Het New-Born Eyes Mask van Evidens de Beauté is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden en huidtypen. Hydrateert intens, vermindert wallen en verjongt de huid. Deze patches doen wonderen om het gebied rond de ogen te kalmeren na een lange en hectische dag of vermoeide ogen energiek te maken voor je ochtend ritueel. Na slechts 15 minuten ziet uw onderoog er onmiddellijk verfrist uit. Triple Collagen®, het exclusieve anti-verouderingsmiddel van Evidens de Beauté, heeft eigenschappen om de huid onmiddellijk te activeren en te versterken.  In 1 doosje zitten 4 maskers in. Je kan er dus 4 keer van genieten!

Advies van Parfas: Tweemaal per week aanbrengen op make-up vrije huid.

1. Open het zakje en verwijder de folie.
2. Plaats de patches onder uw ogen.
3. Laat 15 minuten intrekken. Voor een intensieve aanvulling van vocht, laat de padges 's nachts aan voor een verfrissend gevoel in
    de ochtend.
4. Verwijder de patches.
5. Masseer het teveel voorzichtig in de huid tot het volledig is opgenomen. Niet spoelen.

Evidens de Beauté, de perfecte alliantie tussen Japanse cosmetica en Franse elegantie, is het compleetste anti-aging programma, gemaakt voor vrouwen die de hoogste eisen stellen. Frankrijk, een authentieke bron van inspiratie: L’Eau de la Foux, bronwater geselecteerd om zijn verbazingwekkende eigenschappen. Japan, het geheim van technische uitmuntendheid: Professor Ishibashi & het QaI Complex, s’werelds best bewaarde geheim.

In Parfas kan je terecht voor heel het gamma van Evidens de Beauté.

Wij van Parfas hechten veel waarde aan een optimale klanten service en we doen onze uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden en bij u te krijgen. Nog vragen? Stel ze gerust aan ons Parfas team! Parfas helpt u graag verder!
Meer informatie
Art.nr. 4560358163087
Specifieke verzorging Donkere kringen, Gezwollen ogen, Rimpels
Merk Evidens de beaute
Inhoud 4 stuks
Huidtype Normaal, Vet, Gemengd, Droog, Gevoelig
Leeftijd +30 jaar, +40 jaar, +50 jaar, +60 jaar
Textuur Patch
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Evidens de beaute | Newborn eyes
Uw waardering