Wasparfum

Pagina
per page

1 - 16 of 19 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per page

1 - 16 of 19 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wasparfum Parfum De Linge te koop in Parfas

Geur aan de was na een uur weg? Dat is verleden tijd. Wasparfum geeft een langdurige geur boost. Lekker ruikende was in de plaats van een muffe geur. Wasparfum komt rechtstreeks uit Italië. Christel van Parfum de Linge kruiste tijdens haar vakantie in Italië het goedgeurende pad van Essenze di Elda, een wasparfum met een geur die haar zodanig in de ban hield dat ze besloot om het wasparfum als eerste in België op de markt te brengen onder de naam ‘Parfum de Linge’.

Wasparfum Parfum De Linge is echt iets wat je moet proberen, het is geweldig.

Nu te koop bij Parfas! Keuze uit verschillende wasparfum geurtjes van Parfum De Linge bij Parfas. Ook aan de kindjes en baby's hebben ze gedacht. Dolce is een wasparfum met een hoogknuffel gehalte, super zacht. Het versterkt de geur van frisgewassen kleding zoals nooit tevoren! Door de druppelaar in de fles, is het uitermate zuinig in gebruik!  Je hebt maar enkele druppels nodig van de wasparfums. Deze zijn voldoende om de was uitzonderlijk fris te laten ruiken! Wasparfum is dus enorm zuinig in gebruik, 5ml per wasbeurt. Je doet dit in het vakje van je wasverzachter en gebruikt geen wasverzachter, enkel het wasparfum en je gewone wasmiddel.
Het grote verschil met een wasverzachter is dat een wasverzachter uiteraard je was zachter maakt. Wasparfums gaan nog meer geparfumeerd zijn en de was behoudt ook langer geur.
Parfas is fan van dit merk!

Wij van Parfas hechten veel waarde aan een optimale klanten service en we doen onze uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden en bij u te krijgen.