Toiletzak

per page

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per page

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Op zoek naar een klein make-up toiletzak voor in de handtas of voor op vakantie?

In Parfas hebben we mooie stoffen make-up toiletzak in allerlei kleurtjes van het merk Face Stockholm. Prachtig gekleurde, zachte fluwelen toiletzak, met retro portemonnee-clip aan de bovenkant. De perfecte partyclutch of een toilettasje voor dagelijkse benodigdheden om in je handtas te stoppen. Face Stockholm heeft veel keuze in koffers, toilettassen en make-uptassen. Kies een mooie kleur of een specifieke maat!

Moeder en dochter runnen samen Face Stockholm, ze hebben 2 eigen winkels in New York en 6 eigen winkels in Zweden.

Bij ons in Parfas is Face Stockholm verkrijgbaar sinds 2019. En we zijn zo happy!!! Wat een top merk! Voor ieders wat wils, felle kleurtjes maar ook zachte subtiele kleuren.Verschillende soorten texturen in de foundation, vele mascara's en nog zoveel meer. We bieden niet het hele gamma aan maar zeker voldoende om een mooie perfecte make-up aan te brengen met Face Stockholm.

Tip van Parfas: laat van het make-up toiletzak een leuk geschenkje maken. Ideaal om een lipstick, oogpotlood of oogschaduw van Face Stockholm bij in de make-up toiletzak te doen. Nagellak van Koh past ook perfect in de make-up toiletzak. Zelfs een klein flesje parfum kunnen we in de make-up toiletzak inpakken. We hebben voor de kinderen van 4 All Seasons super toffe bodymousses. Neem een velvet pink make-up toiletzak met daarin een pink unicorn showerfoam van 4 All Seasons. Met dit cadeau gaat u zeker scoren!

Wij van Parfas zijn ook fan van de leuke make-up toiletzak uit onze winkel.