Liquid & Creme

1 - 8 of 34 producten

per page
Van hoog naar laag sorteren

1 - 8 of 34 producten

per page
Van hoog naar laag sorteren

Meer over

Liquid & Creme

Waarom je echt gebaat bent met een dag of nacht crème: een goede dagcrème en/ of nachtcrème houdt de huid gezond. Een crème zorgt voor voeding en hydratatie van je huid, zodat deze niet uitdroogt door invloeden van buitenaf. Het vochtgehalte in de huid blijft hiermee in balans, waardoor de groei van nieuwe huidcellen gestimuleerd wordt en je minder last hebt van rimpeltjes en lijntjes. Sommige crèmes bevatten een UV filter (SPF), wat de huid beschermt tegen straling van de zon. In een nachtcrème gaat nooit een UV filter zitten! 

 

Wij van Parfas hebben enorm vele soorten crèmes in ons assortiment. Het is belangrijk om weten wat je wilt bereiken met uw crème of wat voor huidtype u heeft. Want elk huidtype heeft andere behoeften. Zo heeft een droge huid vooral behoefte aan hydratatie en het op peil houden van het vochtgehalte. 24 Hour Guard van Bergman of Hydra Beauté van Guinot bieden hiervoor de oplossing. Een droge huid beschadigt snel, waardoor het slim is om te kiezen voor een crème die tevens bescherming biedt. Guinot beschikt over een gamma speciaal voor de droge huid: crème Nutriconfort of Age Nutritive.  Heb je een vette huid, kies dan voor een crème die niet al te vettig is. Een vette huid heeft meer kans op puistjes en onzuiverheden. Pur Equilibre van Guinot gaat de talgproductie remmen.  Heb je een gevoelige huid, dan weet je dat je niet zomaar alles op je gezicht kunt smeren. Kies altijd voor verzorgingsproducten die speciaal zijn ontwikkeld voor de gevoelige huid.  Dan moet u voor Evidens De Beauté gaan! Bovendien zijn al de huidverzorgingsproducten van Evidens De Beauté enorm anti- aging! Zo houd je de huid in optimale conditie en krijgt je huid de verzorging die het nodig heeft.

 

De meeste crèmes hebben een vastere dikke textuur, bent u hier geen voorstander van, dan kan u gaan voor een liquid. De Ageless Perfection van Bergman. In koude, droge condities vormt het een ultra-luchtig filmpje op het huidoppervlakte voor extra comfort en bescherming; in warme, vochtige condities past dit fijne filmpje zich aan en is dan juist minder aanwezig.

 

WIlt u net dat tikje meer? Kies voor de Liquid Facial van Bergman. Dit is een anti-aging liquide, een emulsie voor zowel dag als nacht. Deze liquid geeft energie en hydratatie voor een jeugdige uitstraling en helpt de huid te beschermen tegen de biologische huidveroudering. De liquid zorgt er ook voor dat de producten die je nadien op de huid aanbrengt eens zo goed hun werking gaan doen. Reinig eerst goed de huid, gebruik dan de Liquid Facial en werkt nadien af met een crème voor een optimaal resultaat.