Huisparfum

Pagina
per page

1 - 16 of 27 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per page

1 - 16 of 27 producten

Van hoog naar laag sorteren

Huisparfums zoals kaarsen, parfum sprays en geurstokjes koop je bij Parfas parfumerie.

Heb je ook graag een lekker ruikend huis? Kijk dan zeker naar onze geurkaarsen en geurstokjes!
Het is ook gewoon super gezellig om kaarsjes aan te hebben in je huis en als ze dan ook nog eens lekker ruiken dan is dat mooi meegenomen! 200 gram kaarsen kunnen vaak tot wel 50 uur branden. Een geurkaars laat je niet te lang branden, 1uur - 1,5 uur en je moet zien dat je het lontje kort houdt. Zie ook dat het lontje altijd netjes op zijn plaats blijft om zo een regelmatig smeltpatroon te hebben. Geurstokjes draai je het best 1 keer per week eens om zodat de geur weer goed kan verspreiden. Afhankelijk van hoe groot de fles is en hoe vaak je de stokjes zal omdraaien, gaan deze gemiddeld 1 maand mee.

Indien je graag een bepaalde huisspray, geurkaars of geurstokjes wenst te bestellen die niet op voorraad zijn, gelieve ons dan een email te sturen zodat we dit voor je kunnen bestellen.

Je ontvangt altijd 3 gratis staaltjes parfum bij aankoop van een artikel. Bij het afrekenen kan u doorgeven of u een voorkeur heeft voor bepaalde stalen en wij zullen onze uiterste best doen om deze bij uw bestelling te doen.

Indien je nog vragen hebt over huisparfum's, dan kan je ons altijd een mailtje sturen op info@parfas.be, of je kan ons bellen op +3232976616 en je bent altijd van harte welke in onze winkel in Brasschaat.