Serum

per page

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per page

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Intensieve verzorging nodig voor de mannenhuid? Ga dan voor een serum! Een serum is heel anders dan een dagcrème bijvoorbeeld. Zo is een serum echt een vloeistof, soms lijkt het bijna op een soort olie en is het qua ingrediënten een stuk geconcentreerder dan een gemiddelde crème. Dat maakt een serum meteen een stuk effectiever in gebruik!

 

Serums bieden vele voordelen: Elk serum heeft een andere werking, dus voor werkelijk ieder huidprobleem of zorg is er een bijpassend serum! De voordelen van serums verschillen om die reden, maar wat het in ieder geval doet is de huid hydrateren, soepel houden en talgproductie onder controle houden. Bovendien bevat (bijna) ieder serum anti-aging ingrediënten. Het serum van Evidens de Beauté zijn TOP anti-aging huidverzorgingsproducten! 

 

Een super belangrijke 'regel' is dat je serum altijd op een schoon gezicht aanbrengt. Reinig je gezicht goed zodat de serum goed kan doordringen in de huid. Het liefst doe je dit nadat je een tonic hebt gebruikt.

 

In tegenstelling tot veel andere producten geeft serum snel resultaat. Belooft jouw serum een onzuivere huid op te knappen? Dan zie je waarschijnlijk na een week je huid al verbeteren en zie je na een maand een aanzienlijk verschil. Wederom komt dit door de werkzame stoffen in het serum. Hoe hoger de dosis, hoe effectiever het product. Twijfel je welk serum het beste geschikt is voor jou? Aarzel dan niet om je vraag te stellen aan Parfas!