Peeling & Masker

Pagina
per page

1 - 16 of 22 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per page

1 - 16 of 22 producten

Van hoog naar laag sorteren

Uiteraard is reinigen van de mannenhuid alleen niet voldoende. In Parfas merken we dat mannen hun huid goed reinigen met een mousse of gel maar verder als dat gaan ze vaak niet... Toch zou het goed zijn om 1 keer per week, naargelang het huidtype de huid dieper te gaan reinigen. Je huid verliest elke dag duizenden huidcellen, dat is een natuurlijk proces. Met het ouder worden, wordt dit proces trager. Wanneer de dode huidcellen zich te veel opstapelen op de huid, geeft dit de huid een dof en schilferig uiterlijk. Door te scrubben worden de oude huidcellen verwijderd, waardoor je huid weer glad en glanzend wordt. Andere voordelen zijn dat oneffenheden verminderen, zoals puistjes en pukkeltjes. Ook voorkom je met scrubben ingegroeide haartjes, wordt de huid sneller en egaler bruin.  

Een goede peeling helpt dus ook bij het scheren van de baard.

 

 Een goede peeling is dus zeker een aanrader!  Parfas heeft van Evidens De Beauté en Guinot een peeling in het assortiment. Sommige peelings bevatten korrels, deze korrels kunnen zacht of wat ruwer zijn. Mannen met een gevoelige huid zullen we eerder een peeling met een zachte korrel aanraden. Guinot heeft zelfs een peeling zonder korrel met natuurlijke fruitzuren, de Gommage Biologique. De peeling bevat enzymen deze verwijderen op milde wijze de dode huidcellen en afvalstoffen van de huid. Verfijnt de huidstructuur en zorgt ervoor dat werkstoffen beter in de huid opgenomen worden. Ideaal voor de dunnere gevoelige huid, oog contouren en lippen. Mannen die couperose hebben kunnen de Gommage Biologique ook gebruiken.

 

Nog wat extra tijd over? Ga dan voor een heerlijk gezichtsmasker na je peeling! Na de peeling gaat een gezichtsmasker eens zo goed zijn werking doen. Parfas heeft maskers voor de huid te kalmeren, op de uitstraling te gaan werken of gewoon te hydrateren. Ook hier heb je verschillende soorten in. Neem zeker eens een kijkje bij onze gezichtsmaskers online!  Voor ieders wat wils.