Gifts

per page

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per page

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

De leukste gifts voor elke gelegenheid vind je bij Parfas

 

Mensen geven elkaar graag gifts. Het is niet alleen ontzettend leuk om een cadeau te krijgen, maar misschien nog veel leuker om een cadeau te geven. Toch vinden sommige mensen het soms lastig om telkens een origineel cadeau te bedenken.  Bij Parfas keuze genoeg! In ons uitgebreid Parfas gamma van parfums tot verzorgingsproducten ga je zeker iets vinden. Onze verschillende merken zorgen voor een gevarieerd aanbod van exclusieve niche producten.

Een gift voor vaderdag, moederdag, verjaardag of een zomaar cadeau! Op onze website Parfas worden alle producten zorgvuldig uitgelegd. Bij parfums staan de verschillende ingrediënten genoteerd, als de persoon waar de gift voor is bijvoorbeeld absoluut geen musk in zijn parfum wilt kunt u zo even controleren. Wat wij van Parfas ook vaak doen is het staaltje van de parfum gift erbij doen zodat de gelukkige eerst aan de staal kan ruiken. Liever geen parfum als gift, een heerlijke showergel of zeepje doen het ook altijd goed.

Kan jouw beste vriendin wel een relaxmomentje gebruiken? Of wil je je mams eens goed in het zonnetje zetten? Verras de liefste mensen om je heen met de heerlijke verzorgingsproducten van Guinot of Zador.

Rond de kerstperiode hebben we mooie coffrets gifts van onze verschillende exclusieve niche merken. In deze Coffrets zit meestal een geschenk zoals een bodylotion of een kleine showergel.

Uiteraard pakken wij de gifts leuk is al geschenk, dit kan u heel eenvoudig aangeven op onze website tijdens het afrekenen.