Lichaamsverzorging

1 - 8 of 40 producten

per page
Van hoog naar laag sorteren

1 - 8 of 40 producten

per page
Van hoog naar laag sorteren

Meer over

Lichaamsverzorging

Lichaamsverzorging voor mannen komt er in veel verschillende soorten.


Zo heb je de balsem die zowel voor het gezicht als voor het lichaam kan worden gebruikt, ook fijn voor na het scheren https://parfas.be/badlichaam/lichaamsverzorging/?textuur=566
Dan heb je de body cremes die meestal meer voedend zijn dan een body lotion.
Ook voor een natuurlijke creme hebben we de volgende merken: Pure Altitude en Noble Isle.
Deze zijn niet geparfumeerd of op natuurlijke basis van de producten die erin zitten!

De body lotions zijn meestal vloeibaarder van textuur en al dan niet met een pompje. Ook hier hebben we diverse merken in die al dan niet zijn geparfumeerd; Amouage | Acqua Di Parma | Creed | Noble Isle | Guinot.
De Fireside bodylotion van Noble Isle is een echte mannen geur en de lotion trekt snel in en plakt niet!
https://parfas.be/body-lotion-fireside

Dan hebben we de deodorants, deze verkopen wij in sticks en in sprays. Helaas heeft Creed geen deodorants meer in het assortiment. Wij kunnen u wel de deodorants van Acqua di Parma aanbevelen!

Evidens de Beaute heeft een schuim achtige body gel die zeer goed gaat hydrateren en die een aangenaam fris gevoel geeft.

De heerlijk geparfumeerde lichaamsolies van Creed zijn ook echt een must have! En indien u niet graag een geparfumeerde olie heeft dan is de huile mirific van Guinot een perfect oplossing.

Zo is er keuze genoeg bij Parfas.be | Indien u liever wat meer advies heeft dan bent u van harte welkom bij ons in de winkel