Lip Gloss

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lip gloss kopen doe je bij parfas.be


Bent u op zoek naar een mooie lip gloss? Dan bent u bij Parfas op het juiste adres! We hebben een lip gloss die een mooie dekkende kleur geeft, een lip gloss die transparant is en lip gloss met een glitter in. U kunt de lip gloss alleen gebruiken op de lippen of over een lipstick heen voor een mooie glans.

De lip gloss van het merk Youngblood zit in een tube of in een flesje met een applicator om het gemakkelijk op de lippen aan te kunnen brengen. De stralende lip gloss bevat was en vitaminen die de lippen beschermen en goed hydrateren. Daarnaast beschikt de lip gloss over een olie die een fantastische glans geeft.

Natuurlijk kan u ook met een lipliner werken om de lippen net iets meer te accentueren en om de lip gloss goed te laten zitten op de lippen. Als u een lip gloss een tintje donkerder wil maken dan kan dat natuurlijk ook door eerst een donkerdere lipstick aan te brengen of door de lippen eerst volledig met een donkerder lippotlood in te kleuren! Zo zijn er veel verschillende mogelijkheden om uw lip gloss te gebruiken, alleen of in combinatie!

Kom je liever eens tot bij ons in de winkel om alle kleuren te zien en uit te proberen? Dan ben je van harte welkom in
Parfas exclusieve parfumerie, Donksesteenweg 248, 2930 Brasschaat, België.
Voor meer informatie of voor een make-up afspraak kunt u ons bereiken op +3232976616