Ogen & lippen

Pagina
per page

1 - 16 of 18 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per page

1 - 16 of 18 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een crème voor de ogen of lippen kopen doe je bij parfas.be


Bent u op zoek naar een goede verzorging voor de ogen of de lippen? Dan bent u bij Parfas op het juiste adres!

Bent u op zoek naar iets specifieks? Heeft u problemen met uw huid? Wij bij Parfas.be zijn allemaal afgestudeerde schoonheidsspecialistes en we helpen u graag verder met het vinden van de perfecte huidverzorging voor u!
Kunt u niet tot bij ons in de winkel komen? Geen probleem, dan kunt u ons altijd een email sturen met wat u precies zoekt en eventueel met een foto erbij! Wij zullen onze uiterste best doen om u verder te helpen.Begin altijd met een goed gereinigde huid. Als u een serum wenst te gebruiken dan doet u dat na de reiniging. Daarna brengt u de crème of liquid aan.Dan brengt u de oogcrème of lippencrème aan. Sommige mensen brengen de oogcrème of lippencrème liver aan VOOR de dagcrème of nachtcrème en dat mag natuurlijk ook!

Heeft u last van gezwollen ogen? Dan gebruikt u het beste een ooggel. Maar natuurlijk hebben we ook goede oogcrèmes voor het verstevigen van de ogen! Genoeg keuze in oogcrèmes, voor ieder wat wils! De lippen worden vaak vergeten maar ook die hebben hydratatie en soms ook versteviging nodig!

Ook hebben wij een schoonheidsinstituut waar u terecht kunt voor alle behandelingen. www.wellfas.be

Kom je liever eens tot bij ons in de winkel om te kijken wat voor uw huid het beste is? Dan ben je van harte welkom in
Parfas exclusieve parfumerie, Donksesteenweg 248, 2930 Brasschaat, België.
Voor meer informatie kunt u ons bereiken op +3232976616