Leuke kortingen in de maand januari

Leuke kortingen in de maand januari

 

Een nieuw geurtje  nodig? Op Eight & Bob, Montale en Sospiro geven we in de maand januari een korting!

Eight & Bob 20% korting

Het parfummerk is onstaan in 1937 toen Albert Fouquet de jonge student JF Kennedy leerde kennen aan de Côte d’Azur. Geschiedenis Eight and Bob In de zomer van 1937 leerde de parfumeur, Albert Fouquet de jonge student JF Kennedy kennen. De twee konden het goed met elkaar vinden en JFK was helemaal weg van de geur, die we nu kennen als Eight & Bob original. Na de zomer keerde JFK terug naar Amerika en schreef een brief naar Albert met de vraag om nog 8 samples en 1fles voor Bob op te sturen.


Zo heeft het merk de naam gekregen: Eight & Bob! De flessen werden naar Amerika verzonden en verstopt in boeken om zo niet in beslag te worden genomen tijdens de oorlog.
Het originele parfum is daarom nog altijd verpakt in een boek!


De parfumeur Albert Fouquet heeft nadien nog andere bijzondere geuren gemaakt zoals; Egypt, Mémoires de Mustique, Cap D'Antibes, Nuit de Megeve & Champs de Provence.

Montale 20% korting

Een voorliefde voor de heerlijke geuren uit het oosten en Arabië, verzameld uit alle delen van de geschiedenis.


Dat is waardoor MONTALE parfum wordt gekarakteriseerd. Parfumeurs van over de hele wereld kozen hout, wierook, balsem, amber, aoud, rozen en nog duizenden andere fantastische geuren.


Deze parfumeurs maken hiermee de MONTALE parfums, gelukszalfjes en liefdesdrankjes.

De geuren van de Montale collectie weerspiegelen de meer dan 30 jaar ervaring die Pierre Montale als internationaal gevierd parfumeur heeft.


Hij heeft lange tijd in Saudi Arabië gewerkt en na zijn terugkomst een collectie gecreëerd die gekarakteriseerd wordt door zijn liefde voor het oosten en zijn fascinerende levensverhaal.

Gedurende zijn tijd in Saudi Arabië heeft hij als parfumeur voor de koninklijke en de rijke elite gewerkt. Niet alleen staat deze klasse bekend om zijn exotische smaken, maar ook om een kritische houding.


Ze wilden alleen de crème de la crème en dat is precies wat Pierre Montale ze kon bieden.
Dit gaf hem niet alleen een hoop ervaring, maar ook inzicht in de cultuur.
Deze geschiedenis ruik je terug in de geuren die hij vandaag de dag produceert.

Sospiro 10% korting

Sospiro Parfums zijn geïnspireerd door de schoonheid en verfijning van klassieke muziek. Een wereld van weelde en elegantie met een vleugje van de meest sensuele olfactorische symfonieën.

Sospiro staat voor de wellust en pracht van parfums die vervaardigd zijn met een elegante harmonie van zeldzame en kostbare noten. De creaties van Sospiro zijn het resultaat van een vurige passie en grote kunstzinnigheid die harmoniserend met elkaar samensmelten op de huid in de meest betoverende, sublieme en tijdloze melodieën en accenten.

Verfijnde en dynamische symfonieën die resulteren in tastbare en olfactorische verleidingen die werkelijk adembenemend zijn!