Ecstatic & Hedonistic Clive Christian

Ecstatic en Hedonistic van Clive Christian onze nieuwste aanwinst

Het Jump up en Kiss Clive Christian zijn echt iconische parfums, geïnspireerd door de grootste toneelschrijver van Engeland en een echte klassieker - William Shakespeare's A Midsummer Night's Dream. De pure extase van alle verterende verliefdheid vastleggen - dit is Jump up and Kiss Me. Een verhaal van extatische verwennerij en hedonistische roekeloze overgave.

Deze parfums hebben verslavende ingrediënten om jouw crush verliefd op je te laten worden! De Addictive Fusion* is een geestverruimende mix van opium, absinth en cocaïne. Deze Addictive Fusion is toegevoegd aan Ecstatit en Hedonistic.

 

Ecstatic: Bekend als “The Fragrance of the Night” dankzij het verslavende aroma van tuberose en romige sandelhout.

TOP: Bittersinaasappel, Addictive Fusion*

HART: Tuberoos, Jasmijn, Oranjebloesem

BASIS :Sandelhout, Amber, Suede

Complexiteit: 219 Ingrediënten

Concentratie: 25%

 

Hedonistic: Deze smeulende lustopwekkende emulsie combineert stomende maté thee met rokende tabak.

TOP: Maté thee, kers, Addictive Fusion*

HART: Tabak, Papyrus, Jasmijn

BASIS : Labdanum, Patchoeli, Mos

Complexiteit: 203 Ingrediënten

Concentratie: 25%

 

Leuk weetje:

Addictive Arts maakt gebruik van een parfumtechnologie die grenzen verlegt in de wereld van nicheparfums. AddictiveFusion van Clive Christian maakt gebruik van headspace-technologie die moleculen vangt via een alchemistisch proces dat uniek is voor het parfumhuis en niet kan worden gekopieerd of geïmiteerd.

 

Conclusie: deze parfums moet je echt komen uittesten! De addictive arts parfums hebben hun naam niet gestolen! Het zijn zeer verslavende parfums! Wij van Parfas krijgen er maar niet genoeg van.