Liefdesparfum

 

 

Waarom Fragrance Du Bois het ideale liefdesparfum is !

 

Parfum wordt al lang in verband gebracht met romantiek. Maar als het gaat om een ​​echt verleidelijk parfum dat je tot stilstand brengt en je van je stuk brengt, slaagt Fragrance du Bois erin om alle verwachtingen te overtreffen. Hun For Lovers-collectie weerspiegelt de vele aspecten van verliefd worden: een duo van geuren die hulde brengen aan het duizelige, extatische gevoel van het ontmoeten van The One, en vervolgens niet willen eten, werken of zelfs maar slapen...

 

Cavort en Secret Tryst

Cavort is ontworpen om de eerste onstuimige gevoelens van romantiek na te bootsen en straalt kruidige warmte uit met saffraan en kaneel vermengd met bedwelmende tonen van geranium. Terwijl het op de huid opwarmt, ontwikkelt het zich tot een ietwat verslavend bloemig hart, met tonen van jasmijn, roos absolut en oranjebloesem – voordat het droogt tot een zachte, sensuele basis van sandelhout en patchouli. Klassiek en intiem, dit is de perfecte geur als je op zoek bent naar iets dat een blijvende indruk achterlaat.

 

Topnoten: saffraan, davana, geranium, kaneel

Hartnoten: Roos Absolut, Oranjebloem, Ylang, Jasmijn

Basisnoten: Indonesische patchouli, labdanum, sandelhout, Indiase wierook

 

 

Als je een flirt in Lady Chatterley-stijl hebt, of een volkomen respectabele liefdesrelatie, zal Secret Tryst geur de bedwelmende, hartstochtelijke highs nabootsen die je elk wakker moment lijken te domineren. Het opent met heldere, stimulerende bergamot, gecombineerd met omhullende tonen van roos, cederhout en vetiver, alvorens een rijke basis van patchouli, wierook en vanille te onthullen. In plaats van onder te gaan met de zon, blijft deze geur op de huid als de herinnering aan de avond ervoor.

 

Topnoten: bergamot, saffraan, Indiase kardemom

Hartnoten: roos, jasmijn, cederhout, vetiver

Basisnoten: patchouli, wierook, cistus, vanille

Artikel geschreven door Viola Levy.