Onze nieuwste aanwinst: Silk’n gezichtsborstel

Onze nieuwste aanwinst: Silk’n gezichtsborstel

Deze gezichtsborstel hebben we zelf eerst uitgetest omdat we benieuwd waren naar de resultaten. We zouden het niet meer kunnen wegdenken in onze dagelijkse reiniging! Reinigt vele dieper en grondiger. Voelt aangenaam en zeer handig in gebruik. Een absolute aanrader!

 

Wat is Silk'n Pure?

Silk'n Pure is een elektrische borstel voor gezichtsreiniging om de huid zachtjes te reinigen. Het verwijdert onzuiverheden en make-upresten moeiteloos.

Waarom zou ik de voorkeur moeten geven aan een elektrische gezichtsborstel?

Als u met uw handen uw huid reinigt en make-up verwijdert, wordt uw huid niet grondig schoon. Er zitten nog make-upresten in de poriën van uw huid. Pure is anders. Het verwijdert 6x meer make-up dan u met uw handen kunt en geeft een diepreinigende behandeling.

Hoe gebruik ik het?

Was uw gezicht met water en maak de borstel van het apparaat nat. Breng een reinigingsproduct aan op de kop van de borstel (kan eender welk reinigingsproduct zijn). Beweeg het apparaat langzaam over de verschillende delen van uw gezicht met opwaartse, draaiende bewegingen. U mag het onder de douche of in bad gebruiken. Want Silk’n Pure is waterproof.

Werkt het op batterijen?

Pure werkt niet op batterijen. Er zit een adapter bij die het apparaat in een paar uur oplaadt. Als de batterij is opgeladen kan het apparaat zeker 50 keer gebruikt worden.

Hoe lang duurt één reinigende behandeling?

Een behandeling duurt niet langer dan 1 minuut. Pure heeft ook een automatische uitschakelingstimer waardoor het apparaat automatisch na één minuut wordt uitgeschakeld, waarmee het eind van uw reinigingsbehandeling wordt aangegeven. Hierdoor overschrijdt u de maximale behandeltijd niet en voorkomt u dat uw huid geïrriteerd raakt.

Voor nog meer vraagjes aarzel niet om ons hierover te contacteren.